روابط موازی/ همه آنچه باید در مورد عشق واقعی بدانید
روابط موازی یعنی چه
علت شکلگیری روابط موازی چیست؟
یکی از بحران های اجتماعی که رواج زیادی پیدا کرده است روابط موازی یا فرازناشویی است که خارج از چارچوب ازدواج در میان دوستان، همکاران و اقوام ایجاد میشود.
گاهی دیده می شود با وجود علاقه ای که فرد به همسرش دارد، وارد روابط موازی می شود، این افراد معمولا با وجودی که به زندگی خودشان علاقه دارند ولی با شخصی آشنا می شوند که تمام ویژگی های دلخواهشان را دارد ولی به جای این که کار درست را انجام دهند و رابطه قبلی را تمام کرده و وارد رابطه جدید شوند، تصمیم می گیرند که وارد روابط موازی شوند.
تعریف روابط موازی
تعریف روابط موازی: رابطه یک فرد متاهل خارج از چارچوب ازدواج با فردی غیر هم جنسی که نه کاری است و نه ضروری که میتواند منجر به ایجاد رابطه عاطفی یا جنسی و یا هر دو شود.
علل ایجاد روابط موازی
علت روابط موازی
مهم ترین دلیل روابط موازی این است که تعهد و وفاداری در شخصیت فرد نهادینه نشده است و بنا به دلایل احساسی ، مالی یا خانوادگی ، نمیخواهد از شریک عاطفی خود جدا شود ولی در عین حال میخواهد هیجانات ورود به یک رابطه جدید را هم تجربه کند. سایر عوامل تاثیر گذار برای شروع روابط موازی عبارتند از:
عدم شراکت در قدرت
همیشه یک نفر در ازدواج توانایی هایش بیشتر است ولی اگر به واسطه همین توانایی ها بخواهد قدرت زندگی را در دست بگیرد و دیگری را در تصمیمات سهیم نکند ، رابطه رو به تخریب می رود. در صورتی که شراکت در قدرت وجود نداشته باشد ، ازدواج رو به نابودی می رود حتی اگر با عشق شروع شده باشد زمینه ورود فردی که مورد بی توجهی واقع شده به رابطه موازی را فراهم می کند.
عدم رضایت از رابطه جنسی
بسیاری از افراد بدون ایجاد تنوع به صورت تکراری رابطه جنسی را صرفا برای رفع نیازهای جسمی انجام می دهند و همین تکراری بودن و بوجود نیامدن هیجان متقابل باعث می شود که از رابطه جنسی لذت نبرند. این افراد ممکن است از بودن کنار هم احساس خوبی داشته باشند ولی هیجانی در رابطه جنسی خود احساس نمی کنند و رابطه داشتن با شریکشان آنها را به وجد نیاورده و از نظر روحی ارضا نمی کند ولی در رابطه موازی جدیدشان میتوانند هیجان جنسی را احساس کنند به همین دلیل از این روابط استتقبال میکنند.
عدم صمیمیت
زوج هایی که حرف های زیادی برای گفتن با هم ندارند و لحظات عاطفی کمی بینشان ایجاد می شود و به جای این که به فکر افزایش صمیمیت عاطفی در ازدواجشان باشند مشغول کار و اولویت های خودشان هستند ، دلشان میخواهد کسی را کنارشان داشته باشند که بتوانند حرف دلشان را به او بزنند و مطمئن باشند که طرف مقابل درکشان میکند. این افراد مستعد ورود به روابط موازی برای تایید عاطفی و احساس ارتباط عاطفی دارند. آنها میخواهند دوست داشتنی باشند و درک شوند و وارد روابط موازی ای می شوند که این کمبودشان را جبران کند.
انتقام گرفتن
برخی از افراد به دلیل رفتار بد و بی توجهی های شریک عاطفیشان به جای این که به فکر حل مشکل باشند یا او را ترک کنند سعی میکنند با روابط موازی از او انتقام بگیرند و این گونه در خفا دلشان آرام می گیرد.
نظرات شما عزیزان: