کد قالب کانون چگونه درست پیاده روی کنیم؟

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 228
بازدید دیروز : 37
بازدید هفته : 296
بازدید ماه : 14579
بازدید کل : 41334
تعداد مطالب : 2939
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : چهار شنبه 10 خرداد 1403

پیش از آغاز به راه رفتن شانه‌های خود را به سمت بالا، عقب و سپس پایین بچرخانید

۲) حرکت بازو‌ در پیاده روی

حرکت‌‌های هدفمند بازو می‌تواند نیروی راه رفتن شما را افزایش دهند و باعث شوند که ۵ تا ۱۰ درصد کالری بیشتری بسوزانید. همچنین به عنوان عامل ایجاد تعادل هنگام حرکت پا به شما کمک می‌کنند. اگر حرکت بازوها را به پیاده‌روی خود اضافه کنید، به سرعت شما افزوده می‌شود. در فرهنگ عامه برخی نمونه‌های نادرست از «پیاده روی سریع» با حرکات بازوها وجود دارد؛ به این شکل که بازوها در هوا حرکت‌های فشاری انجام می‌دهند یا به خارج از بدن کشیده می‌شوند. باید بدانید که این نوع حرکت بازو به شما کمکی نمی‌کند.

حرکت صحیح بازوها هنگام راه رفتن

  • آرنج خود را 90 درجه خم کنید.
  • دست‌های خود را کمی ببندید اما مشت‌های خود را گره نکنید. گره کردن مشت‌ها می‌تواند فشار خون شما را افرایش دهد.
  • با هر قدم، بازوی مخالف پای جلوی خود را مستقیم (نه به شکل مورب) جلو بیاورید.
  • همانطور که پای جلوی خود را به عقب می‌برید، بازوی مخالف را مستقیماً به عقب بازگردانید.
  • آرنج خود را نزدیک بدن خود نگه دارید و به بیرون پرت نکنید.
  • دست رو به جلوی شما نباید از نقطه مرکزی بدن عبور کند.
  • دست‌تان هنگام جلو رفتن نباید بالاتر از استخوان سینه باشد و باید پایین قرار بگیرد.
  • اگر حرکت دادن بازوها شما را خسته می‌‌کند، این کار را هر بار 5 تا 10 دقیقه انجام دهید و سپس بازوها را شل کنید تا به طور طبیعی در کنار بدن حرکت کنند.

۳) حرکت پاها

گام برداشتن در پیاده روی باید به صورت روان و غلتشی باشد. اگر هنگام پیاده روی به پاهای شما ضربه وارد می‌شود، احتمالاً از کفش‌های سفت و نامناسبی استفاده می‌کنید. کفش‌های انعطاف‌پذیر به شما کمک می‌کنند که حرکت پاها به درستی انجام شود.

گام برداشتن درست

برای گام برداشتن درست (به صورت غلتشی)، ابتدا پاشنه پا را روی زمین بگذارید. در مرحله بعد کف پا و انگشتان را روی زمین قرار دهید. با انگشتان پای عقب فشاری به سمت جلو وارد کرده و پاشنه پا را از زمین جدا کنید. پای عقب را به سمت جلو آورده و پاشنه آن را روی زمین قرار دهید. در ابتدای انجام این حرکت و تا زمانی که عضلات ساق پا تقویت شوند، ممکن است کمی احساس خستگی و درد کنید. زمانی که برای اولین بار برای تناسب اندام شروع به پیاده روی می‌کنید، یا زمانی که نوع حرکت پاها، گام برداشتن یا کفش‌های خود را تغییر می‌دهید، این احساس خستگی کاملاً طبیعی است.

برای پیاده روی صحیح، گام برداشتن درست به صورت غلتشی است.

نحوه گام برداشتن

فشار دادن پای عقب کلید پیاده‌روی با قدرت و سرعت است. متأسفانه بسیاری از مردم این عادت اشتباه را دارند که با پای جلو گام بلند برمی‌دارند. این کار فشار بیشتری به مفاصل پایین پای شما وارد می‌کند و به شما قدرت کافی برای گام برداشتن نمی‌دهد. بهتر است از یکی از دوستانتان بخواهید که راه رفتن شما را مشاهده کند تا ببیند آیا در الگوی معمول راه رفتن خود گام‌های بسیار بلند بر می‌دارید یا خیر.

هنگام راه رفتن گام برداشتن صحیح را تمرین کنید

همانطور که با حالت درست بدن راه می‌روید و انتقال نیرو از پاشنه به پنجه را انجام می‌دهید، پای عقب را بیشتر روی زمین نگه دارید تا فشار کافی برای گام بعدیتان ایجاد شود. دقت کنید که گام‌های رو به جلوی خود را کوتاه‌تر بردارید. همانطور که با این الگوی راه رفتن جدید آشنا می‌شوید، می‌توانید با برداشتن قدم‌های بیشتر و کوچک‌تر سرعت خود را افزایش دهید. افرادی که تند راه می‌روند، به جای برداشتن گام‌‌های بلند، این‌گونه قدم برمی‌دارند.

زمان گام‌های عقب را بلندتر کنید

شما باید ابتدا روی کوتاه کردن گام جلو تمرکز کنید. در مرحله بعد اگر دوست داشتید، می‌توانید گام‌های عقب خود را بلندتر کنید تا قدرت و کارایی گام‌هایتان افزایش یابد. پای جلوی شما باید به بدنتان نزدیک‌تر باشد. دور کردن پای جلو از بدن کمکی به شما نمی‌کند. طولانی کردن گام عقب به این صورت است که باید پای عقب خود را برای مدت بیشتری روی زمین نگه دارید و آن را فشار دهید تا بتوانید با قدرت گام بردارید. پاهای شما با حفظ قدرت پاشنه پای جلو و فشار دادن انگشتان پای عقب، راه رفتن صحیح را تکمیل می‌‌کنند.

با چه سرعتی باید راه رفت؟

ساده‌ترین راه برای اینکه بدانید با چه سرعتی راه می‌روید، استفاده از «آزمایش صحبت کردن» است که ببینید هنگام راه رفتن چقدر می‌توانید راحت حرف بزنید.

  • اگر می‌توانید نسبتاً راحت اما با کمی تنگی نفس صحبت کنید، احتمالاً با سرعت متوسطی راه می‌‌روید.
  • اگر صحبت با صدای بلند برای شما سخت است، احتمالاً با سرعت بالایی راه می‌روید.
  • اگر بتوانید آهنگ مورد علاقه خود را به‌راحتی بخوانید، با سرعت کمی راه می‌روید. سعی کنید سرعت خود را بالاتر ببرید!

معیار دیگری که در این زمینه به شما کمک می‌کند، عبارت است از «مقیاس احساس سختی بورگ» که میزان فشار وارد شده به بدن در اثر فعالیت‌های مختلف را اندازه‌گیری می‌کند. این مقیاس از 6 تا 20 است. در عدد 6 اساساً هیچ تلاش و سختی خاصی هنگام فعالیت وجود ندارد؛ مثل اینکه شما ساکت و آرام در حال خواندن کتاب باشید.

عدد 20 به این معنی است که احساس کنید بسیار بسیار سخت کار می‌کنید؛ مانند یک سرعت بسیار زیاد در انتهای یک مسابقه دو یا نوع دیگری از صرف انرژی بسیار زیاد که نمی‌توانید آن را برای مدتی طولانی انجام دهید. برای راه رفتن با سرعت متوسط بر اساس این مقیاس، اعداد ۱۳ تا ۱۴ را در نظر داشته باشید. با این سرعت، ضربان قلب و تنفس شما تندتر می‌شود اما دچار تنگی نفس نمی‌شوید.

اگر می‌خواهید با سرعت بیشتری راه بروید، اعداد ۱۵ تا ۱۶ را در این مقیاس در نظر بگیرید. در صورتی که تازه پیاده روی را آغاز کرده‌اید، سعی کنید سرعت پیاده روی را بین 5 تا 5.5 کیلومتر در ساعت نگه دارید. و اگر در حال حاضر نسبتاً فعال هستید، سرعت 5.5 تا 7 کیلومتر در ساعت را در نظر بگیرید؛ همچنین اگر به اندازه شرکت در یک مسابقه پیاده‌روی آماده‌اید، سرعت خود را تا بالای 8 کیلومتر در ساعت افزایش دهید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: روش های ورزشی
برچسب‌ها: روش شناسی